Nové studio

Děkuji za splnění svého snu. 🙏

Už jako 4 letá jsem začala navštěvovat taneční obor ZUŠ v Ústí nad Orlicí a gymnastiku. Postupem času jsem se dostala do tanečního souboru C-Dance Evy Veverkové, mé učitelky tance a tam jsem pochopila, že u pohybu už zůstanu. S věkem a ukončením studia na střední škole jsem se přestěhovala do Prostějova. A hledala možnosti tance a cvičení. Už tenkrát jsem hlavně věděla, že mimo vlastní pohybovou aktivitu chci jednou mít své studio a vést vás k pohybu. Můj sen se stal skutečností! A já jsem za to nesmírně vděčná. Tam nahoru za tu možnost a cestu, která byla dána už od začátku. A tak se pro vás právě teď v prosinci 2020 otvírá zcela nové studio! Miluji čistotu a vůni dřeva, vůni přírody. Těšte se na praxi v úžasném a kouzelném prostředí. Sestava trámů, na kterých se můžeme houpat v rytmu Fly jógy nebo jógy na kruzích dává celému prostoru úžas a energii. Celá atmosféra prosycená vůní svíček, tyčinek, vykuřovadel a vonných olejů vám bude lahodit při praxi na jakékoliv hodině.

Děkuji za možnost vést vás při praxi v původním pronajatém prostoru u aquaparku, kde jsme byli celé 3 roky! Konkrétně od září 2017. Tady ta myšlenka mít „to své“ dostala úplně jiný náboj a já za ní šla.

Děkuji mým dětem za psychickou podporu. Ujistili mě, že to zvládnu. Děkuji Františkovi za podporu fyzickou, kdy prostory společně ladíme a doděláváme detaily. Děkuji Studiu Styles za návrh a realizaci úprav prostor a vymyšlení závěsného systému, úžasných trámů, které jsou opravdu dominantou prostoru. A děkuji paní Stejskalové, za ušití záclon. Naprosto dodali prostoru jemnost a smyslnost.  

Děkuji za vaši přízeň a věřím, že změna adresy pro vás nebude překážkou navštěvovat naše studio i nadále. Těšíme se na nové klienty. Věříme, že si k nám cestu najdete a budete se u nás cítit dobře a po návštěvě u nás, ještě lépe.

S Láskou Ew. ❤

Napsat komentář